Nyheder & Driftsmeddelelser

27. juni 2019
IPcam-Cloud.dk oplevede desværre sidste måned et større servernedbrud ved vores leverandør. Dette medførte at vores service har været nede i et stykke tid. Alle berørte kunder for naturligvis forlænget deres konto i tilsvarende periode uden yderlige omkostninger. Har du spørgsmål eller oplever problemer så skriv til supporten http://ipcam-cloud.dk/hjaelp/support/.

OBS: der kan forekomme ustabilitet på hjemmesiden, men alle kunders kamera’s burde igen kunne uploade til serveren uden problemer.

8. september 2017
Kontrol panel mv. fuldt funktionelt igen. Oplever du problemer så tøv ikke med at skrive til supporten http://ipcam-cloud.dk/hjaelp/support/

1. september 2017
Alle kunder kan igen få uploaded deres overvågning.

25. august 2017
Vi har desværre fået store problemer med vores serverleverandør – dette betyder at det pt. er manglende funktionalitet i FTP forbindelserne.
Der arbejdes hårdt på at finde en løsning. Alle kunder vil naturligvis blive kompenseret.

25. februar 2017
IPftp.dk skifter navn til IPcam-Cloud.dk.

I den forbindelse skifter vi også hjemmeside adresse til www.ipcam-cloud.dk.

Dette betyder for dig at du fremadrettet vil modtage mails vedr. din konto fra IPcam-Cloud.dk (nogen har allerede modtaget mails fra IPcam-Cloud.dk).

Ud over vi skifter navn har ændringen ingen praktisk betydning for dig som kunde, ud over din konto fremadrettet skal fornyes og ændres på www.ipcam-cloud.dk, samt at login mv foregår fra www.ipcam-cloud.dk. Dine password til FTP og login er stadigvæk de samme og dine kamera uploader stadigvæk til IPftp.dk serveren.

Du kan i den kommende periode, som kunde risikere, at modtage dobbelt mails fra både IPftp.dk og IPcam-Cloud.dk. Samt der kan forekomme mindre uregelmæssigheder på hjemmesiden (men IKKE på din konto 🙂 ).

Hvis du oplever problemer af nogen art eller har brug for hjælp i forbindelse med fornyelse eller andet eller har spørgsmål, kan du natuligvis altid skrive til supporten: http://ipcam-cloud.dk/hjaelp/support/ – eller direkte til info@ipcam-cloud.dk.

Vi skal nok svare lyn hurtigt 🙂

 

14.6.2016
Der er problemer med FTP server i øjeblikket  der arbejdes på en løsning

21.5.2015
Vi har haft problemer med FTP server. Disse skulle være løst nu.

31.3.2015
Vi tester i øjeblikket nyt konto system som gerne skulle resultere forbedret service over for vores kunder.
Dette kan resultere i uregelmæssigheder på hjemmesiden og måske også i de mails der sendes fra systemet til kunderne.

Dette vil IKKE påvirke lageringen af billeder eller lignende.

Hvis du har spørgsmål elle kommentarer er du meget velkommen til at sende en mail.

Vi beklager de gener dette måtte give.